Lokasjon Kvål

Lokasjon Hofstad

Om oss

A/S Delprodukt ble startet i 1966 som mekanisk verksted og ligger sentralt til noen mil sør for Trondheim i Sør-Trøndelag. I dag består anlegget av nær 7000 kvm som er fordelt på 2 store monterings- og produksjonshaller.

Vi er i dag en ledende leverandør i Norge innen avanserte mekaniske løsninger og tilbyr alle typer produkter og tjenester innen maskinering, platebearbeiding, sveising, overflatebehandling, sammenstilling, montering, modifikasjoner, samt prototypeutvikling.
Vi er kjent for å ha en allsidig og moderne maskinpark, som sammen med vår lange erfaring gjør at vi lykkes godt innen våre typiske kundesegmenter: Landbasert industri, Maritime, Offshore/Subsea, Vindkraft, Vannkraft, Metallurgisk industri osv.

Vi er i dag over 50 medarbeidere med kompetanse og viktig erfaring, hvor over 80 % arbeider direkte i produksjon. Vi er en ivrig gjeng som ønsker å løse utfordringer i tett dialog med kunder over hele landet, og står for trygghet og tillit gjennom leveranser til avtalt pris, kvalitet og leveringspresisjon.

A/S Delprodukt er sertifisert i henhold til NS-EN ISO 9001:2008, ISO 3834 samt EN-1090. Vi er også godkjent lærebedrift og Achilles JQS kvalifisert. Les nærmere om våre produkter og tjenester – www.delprodukt.no

 

Ta kontakt! 

 http://www.visbrosjyre.no/delprodukt/WebView